Välkommen till Löpning & Livets landningssida om den fantastiska Globetrotters dash sour cocktail! Denna drink är en must-try för alla gin-älskare där ute. Med en perfekt balans mellan sött och surt och en touch av Licor 43, är denna drink en säker vinnare på vilken cocktailmeny som helst.

Ingredienserna i denna drink är enkel att hitta och att blanda ihop själv. Allt du behöver är 4,5cl gin, 1,5cl Licor 43, 3cl citron och 1,5cl sockerlag. Blanda alla ingredienser tillsammans i en shaker med is och skaka väl. Sila sedan innehållet i ett välkyld glas och servera gärna med en skiva citron eller en liten kvist rosmarin.

Så vad är historien bakom denna underbara drink? Enligt legenden uppfanns Globetrotters dash sour cocktail av en grupp globetrotters som reste runt om i världen och utforskade olika kulturer och deras mat och dryck. Efter att ha besökt många barer och provat på många olika cocktails, bestämde de sig för att skapa sin egen signaturdrink. Efter flera försök och experimenterande hittade de till slut den perfekta kombinationen av ingredienser – och resten är historia.

Följ med oss på Löpning & Livet på sociala medier för att få mer inspiration och tips på hälsosam livsstil och träning. Vi finns på Instagram och Facebook på länkarna nedan. Kom också ihåg att vi sänder våra avsnitt live på vår Youtube-kanal, så klicka på länken nedan för att se oss i aktion!Recept:
4,5cl gin – 1,5cl Licor 43 – 3cl citron – 1,5cl sockerlag – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.