ÄNTLIGEN fick vi vår löparkompis @and_berner till studion! Andreas som vi sprungit många mil med genom åren kom igång med löpningen efter att ha sett ett föredrag om löpning, spände bågen ORDENTLIGT och satsade på att springa milen UNDER 40 min som 40-åring! Sen…. Tog löpningen över hans själ och hela hans liv, som så lätt händer ni vet.

Andreas gav sig helhjärtat in i löpningens bubbla och noterade bara några år senare 2:43 på maran i Frankfurt och 34 minuter på milen, samtidigt som han hasde familj med små barn och reste världen över med jobbet. Och just hans förmåga att alltid hitta träningen på resande fot har vi imponerats över! Hur packar man för att både äta middag med kunder och fixa morgonjoggen, var är den vackraste kustremsan och vad motiverar en att ge sig ut i 23 minus långt norrut….

Vi leker så klart en lek på temat som heter *trumvirvel*….. RESVÄSKAN och dricker en cocktail med klassisk göteborgsk koppling till temat. I veckan som gått fortsätter Fredriks DNF streak och Simons VAB. Inspirerande podd väntar – nu kör vi!!


I avsnitt 115 av Löpning & Livet har vi äran att ha med oss en riktig löparkompis, Andreas Berner, som delar med sig av sin inspirerande löparresa. Andreas började sin löparkarriär efter att ha sett ett föredrag om löpning och satte som mål att springa milen på under 40 minuter som 40-åring. Sedan dess har löpningen tagit över hans liv och själ, och han har imponerat med sina prestationer, inklusive en maratontid på 2:43 i Frankfurt och en mil på 34 minuter.

En av de mest imponerande sakerna med Andreas är hans förmåga att hitta tid och motivation för träning även när han reser världen över med jobbet och har familj med små barn. I avsnittet delar han med sig av sina bästa tips för att hitta tid för träning på resande fot och hur man packar för att både äta middag med kunder och fixa morgonjoggen.

Vi spelar också en lek på temat ”Resväskan” och njuter av en cocktail med en klassisk göteborgsk koppling till temat.

Om du vill höra mer om Andreas Berners inspirerande löparresa och få tips om hur du kan hitta tid för träning på resande fot, så är detta avsnittet för dig. Missa inte det!

För att se avsnittet live och få ännu mer löpinspiration, följ oss på vår Youtube-kanal. Du kan också följa oss på Instagram, Facebook och Strava för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och löpningstips.

Taggar: löpning, Andreas Berner, föredrag, milen, Frankfurt, träning, resande, cocktail, Göteborg, inspirerande.

Länkar:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/QDp_D2aJoXA?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/115–Lpning-i-vrlden-Gst-Andreas-Berner-e20tl7k

 

 

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

Kommentarer är stängda.