🎧 I detta avsnitt tar vi med er på en berg-och-dalbana av känslor! Ja, ni hörde rätt – Fredrik har tagit det stora steget och sagt upp sig för att bli vår nya Co-Shit Manager! 🤩 Vi dyker ner i Fredriks beslut och utforskar vad som lockade honom till denna vilda och smått dumdristiga förändring så här i lågkonjunktur 🤪
Vi pratar om tjänsten, och ja, vi kan inte hjälpa att vi kommer tillbaka till ämnet igen (Förlåt, vi är bara så peppade!).
🍹 Som grädde på moset sköljer vi ner detta äventyr med en ”Fredrik Passion Twist” – en drink som speglar vårt mod och vår passion.
Och oj, vi glömde nästan! Glöm inte att rösta på oss i Guldpodden! Din röst kan göra skillnad för att vi ska kunna fortsätta vår galna resa och sprida löparglädje över hela Sverige. 🥇
Så häll upp en Fredrik Passion Twist och låt oss ta dig med på resan genom avsnitt 147. Nu kör vi!
#LöpningOchLivet #drömmar #Startup #löpning

Förstått! Låt mig strukturera innehållet för din landningssida på ett sätt som gör det lätt för dig att kopiera och klistra in det direkt i WordPress.


🚀 Fredrik Stoltz: En Ny Era i ’Löpning & Livet’ 🚀

Välkommen till ett spännande nytt avsnitt av ’Löpning & Livet’, där vi firar en stor förändring! Vi är stolta över att introducera Fredrik Stoltz som vår nya Co-Shit Manager. Gå med oss på denna resa och utforska Fredriks inspirerande övergång från en framgångsrik karriär inom VVS och IT till hjärtat av vårt löparcommunity.

En Passionerad Förändring

Fredrik Stoltz lämnar efter sig ett betydande arv från sitt tidigare arbete, där han i tio år med stolthet och engagemang byggde upp en framgångsrik verksamhet. Hans beslut att ansluta sig till ’Löpning & Livet’ markerar en ny fas i hans professionella liv, full av äventyr och nya möjligheter.

Symboliken i ”Fredrik’s Passionate Twist”

Vår specialdrink ”Fredrik’s Passionate Twist” är en hyllning till denna nya början. En exotisk blandning av gin, Passoa och prosecco, som representerar Fredriks djärvhet och passion. Bubblorna i proseccot symboliserar den spänning och energi som Fredrik för med sig till teamet och till varje nytt avsnitt av podden.

Fredriks Löpande Schema

Ta del av Fredriks engagemang och disciplin genom hans löpande veckoschema, som inkluderar allt från vilo- och träningsdagar till längre löppass. Detta schema speglar hans hängivenhet, inte bara till sin nya roll utan också till sin personliga och fysiska utveckling.

Djupdykning i Fredriks Bakgrund

I podden utforskar vi även dynamiken i Fredriks tidigare yrkesliv, från hur hans fars entreprenörsanda inspirerade honom, till hur han integrerade sin IT-expertis i en traditionell bransch som VVS. Vi diskuterar de utmaningar och beslut som ledde honom till att slutligen ta steget fullt ut in i världen av löpning och podcasting.

Från Affär till Löpning

Hör Fredrik berätta om sin personliga och professionella utveckling, från osäker början till att bli en självsäker ledare och nu en nyckelperson i vårt löparcommunity. Vi reflekterar över de erfarenheter och relationer som har format honom på denna resa.

Bli en del av vår resa och låt oss tillsammans bygga Sveriges fetaste löparcommunity! 🏃‍♂️🌟


Vi är nominerade i: Årets podd , Årets sport/idrottspodd, Årets hälsa/träning, Årets hobby/fritid

Här röstar ni:
⁠⁠⁠⁠Guldpodden, vinnarna skall koras

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠

Instagram⁠⁠: Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

Facebook⁠⁠: Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok: Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠

Strava: Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.