Låååångpasset! Vi djupdyker ner i en av löpningens grundpass som mestadels är älskat men kanske ibland hatat av muskler och flås… Vad är ett långpass, vilken fart ska man hålla, hur ska man förhålla sig till alla riktlinjer för passet som florerar och vilka är våra bästa minnen från långpass som varit?

Vi toppar med en milstolpe för L&L genom att för första gången någonsin i historien ha en lyssnarlek!! Fredrik T har skickat in en lek som vi med glädje tar oss igenom och utan att spoila… Så sätter det vår relation på spel när vi väljer mellan passion och pengar i ”Så, what if”?

Vi snackar också om ett grymt fartpass från veckan som gått, dricker en Långpassoa Cocktail och delar ut ett grymt hack om att kombinera pass för att få ihop veckan. NJUT av avsnitt 156!

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med Löpning & livet – din löpcoach direkt i fickan! Nu släpper vi program för Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon och du kan så klart också byta program till vad du vill, när som helt.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!⁠

Kommentarer är stängda.