Välkommen till Löpning & Livet! Vi är glada att kunna presentera en spännande och unik drink som vi har skapat särskilt för avsnitt 26 av vår podcast. Drinken heter Spring Onion och är en härlig kombination av vårlöksvodka, dry vermouth och sweet vermouth.

Historien bakom Spring Onion är lika intressant som dess smak. I avsnitt 26, Äldre & Sämre, diskuterar vi hur man kan hålla sig frisk och aktiv även när man blir äldre. Vi ville skapa en drink som passar perfekt till detta ämne och som ger en extra boost av energi och vitalitet. Vårlöksvodka är en av ingredienserna som hjälper till att uppnå detta. Vårlök är känt för att ha en mängd hälsofördelar, inklusive att förbättra cirkulationen och stärka immunsystemet.

För att göra Spring Onion behöver du 6 cl av vår speciella vårlöksvodka, 3 cl av torr vermouth och 2 cl av söt vermouth. Blanda alla ingredienser i en shaker med is och skaka väl. Sila upp i ett cocktailglas och dekorera med en vårlökskvist.

Vi rekommenderar starkt att du tar en sipp av Spring Onion medan du lyssnar på avsnitt 26 av vår podcast. Det kommer definitivt att ge dig den extra energi och inspiration du behöver för att hålla dig aktiv och frisk. Glöm inte att följa oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och evenemang. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!Recept:
6cl Vårlöksvodka – 3cl Dry Vermouth – 2cl Sweet Vermouth – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.