Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår senaste cocktail, Spring Gin Cocktail, som vi presenterar i avsnitt 26 – Äldre & Sämre. Denna cocktail är en klassisk drink med en modern twist som garanterat kommer att imponera på dina gäster.

Ingredienserna som du behöver för att göra denna drink är 4,5 cl gin, 1 cl sockerlag, 2 gurkstavar, 1 lime och 7 myntablad. Börja med att muddla gurka, mynta och lime i en shaker. Tillsätt sedan gin och sockerlag och skaka ordentligt. Sila drinken över is i ett glas och toppa med en gurkstav och några myntablad.

Spring Gin Cocktail är en perfekt drink för en varm sommardag eller för att bjuda på till en middagsbjudning. Ursprungligen känd som en Gin & Tonic, har denna drink utvecklats till en sofistikerad och välsmakande cocktail som passar alla tillfällen.

Avsnitt 26 – Äldre & Sämre av Löpning & Livet är en underhållande och rolig episod där vi pratar om våra erfarenheter av att bli äldre. Så varför inte njuta av denna cocktail medan du lyssnar på vårt samtal?

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Du kan även titta på avsnittet live på vår YouTube-kanal. Klicka på följande länkar för att följa oss på Instagram och Facebook, och titta på avsnittet på vår YouTube-kanal.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
4,5cl Gin – 1cl Sockerlag – 2 gurkstavar – 1 lime – 7 myntablad –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.