Slightly Windy Cocktail – En Spännande Blandning av Ginger, Lime, Rom och Bitters

Slightly Windy Cocktail är en härlig drink som passar perfekt för en avkopplande stund efter en lång löprunda. Den är gjord av en spännande blandning av ginger dry sparkling soda, limejuice, simple syrup, Angostura bitters och mörk rom.

Historien bakom Slightly Windy Cocktail härstammar från en avsnittet av Gott & Blandat, där vi diskuterade våra favoritdrinkar. En av våra lyssnare föreslog Slightly Windy Cocktail som sin personliga favoritdrink och vi bestämde oss för att prova den och inkludera den i avsnittet.

För att göra Slightly Windy Cocktail, börja med att hälla 9cl ginger dry sparkling soda i ett glas. Tillsätt sedan 2cl limejuice och 2cl simple syrup. Häll i två skvättar Angostura bitters och rör om väl. Tillsätt sedan 5cl mörk rom och rör om igen.

Slightly Windy Cocktail är en läcker och uppfriskande drink som passar perfekt för en avkopplande stund. Den är också enkel att göra och kräver inte mycket tid eller ansträngning. Prova den idag och upptäck din nya favoritdrink!

Följ oss på sociala medier för mer spännande diskussioner om hälsa, träning och livsstil. Du kan hitta oss på Instagram @lopning_och_livet_podd och på Facebook @lopninglivet. För att se våra avsnitt live, besök vår Youtubekanal @lopningochlivet/streams.Recept:
9cl Ginger dry sparkling soda – 2cl limejuice – 2cl simple syrup – 2 skvättar Angostura bitters – 5cl mörk rom –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.