Tänk dig att du springer… och sen hoppar i ÖPPET HAV! Frågan vi alla ställer oss är – varför? Våra gäster Sara och Maria har svaret på varför swimrun är den bästa sporten och hur man kan mortla koffein i gelen för att hålla energin uppe under loppen 😂. Vi inspireras i hur Maria knappt vågade doppa huvudet 2019 till en topp 10-placering i Ö till Ö Göteborg 2021, varför man inte kan springa i racers under swimrun och vad den där jäkla dolmen mellan benen gör 🥴. Fredrik blandar en signaturdrink som visar hav, land och en grym salongsberusning samtidigt som Maria väljer en teslaaktie före 70 sporttoppar och Sara hellre plaskar i barnpool från Biltema än att torrsimmar på land. OCH så klart pratar vi om de senaste oväntade svängarna i vår satsning mot ett världsrekord! Avsnitt 38 – nu kör vi!!

Avsnitt 38 av Löpning & Livet bjuder på en spännande diskussion om swimrun med gästerna Sara och Maria. Har du någonsin funderat på att springa och sedan hoppa i öppet hav? Då är detta avsnittet för dig!

Sara och Maria delar med sig av sin passion för swimrun och ger tips om hur man kan hålla energin uppe under loppen genom att mortla koffein i gelen. De berättar också om Maria’s resa från att knappt våga doppa huvudet till en topp 10-placering i Ö till Ö Göteborg 2021.

Under avsnittet diskuteras även varför man inte kan springa i racers under swimrun och vad den där jäkla dolmen mellan benen gör. Dessutom blandar Fredrik en signaturdrink som visar hav, land och en grym salongsberusning samtidigt som Maria väljer en teslaaktie före 70 sporttoppar och Sara hellre plaskar i barnpool från Biltema än att torrsimma på land.

Avsnittet är fullt av intressanta diskussioner och oväntade svängar, inklusive en uppdatering om Löpning & Livet’s satsning mot ett världsrekord.

För att följa Löpning & Livet, besök vår Instagram-sida på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
eller vår
Facebook-sida på https://www.facebook.com/lopninglivet
Du kan också titta på avsnittet live på vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/live/jpjzP3R8lX4?feature=share

Missade du avsnitt 38? Lyssna på det nu på Apple Podcast på https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/38–Swim–Run-Gster-Maria–Sara-e1phqj3
Glöm inte att prenumerera på vår podcast och följa oss på sociala medier för att inte missa några framtida avsnitt!

Kommentarer är stängda.