Välkommen till Landningssidan för Löpning & Livets senaste avsnitt, där vi presenterar drinken 53. The Right Way. Denna mustiga cocktail passar perfekt för kyliga vinterkvällar och innehåller en mix av kraftfulla ingredienser.

För att skapa denna läckra drink behöver du följande ingredienser: Congac, Whiskey, Cherrylikör, Angustura bitter, och Creole bitter. Dessa ingredienser kombineras för att skapa en smakupplevelse som är oöverträffad.

Men vad är historien bakom 53. The Right Way? Denna drink har en lång historia som går tillbaka till 1800-talets New Orleans. Det sägs att den skapades av en legendarisk bartender vid namn Antoine Amedie Peychaud. Peychaud serverade drinken i ett shotglas som kallades ”coquetier” på franska, vilket ledde till att drinken fick sitt namn ”cocktail”.

Drinken blev sedan populär bland löpare i New Orleans, och det är därifrån den har sitt ursprung. Nu kan du njuta av denna klassiska cocktail var du än befinner dig.

För att prova denna fantastiska drink, blanda ihop Congac, Whiskey, Cherrylikör, Angustura bitter, och Creole bitter i en shaker med is. Rör om väl och sila sedan upp i ett glas. Servera med en isbit och en körsbär på toppen.

Försök att experimentera med ingredienserna och skapa din egen unika version av 53. The Right Way.

Observera att du kan se detta avsnitt live på vår Youtube-kanal, där vi också lägger upp våra andra avsnitt. Var inte rädd för att följa oss på sociala medier också, där vi delar extra innehåll och nyheter om podden. Följ oss på Instagram och Facebook och prenumerera på vår Youtube-kanal för att inte missa något av vårt spännande innehåll.Recept:
Congac – Whiskey – Cherrylikör – Angustura bitter – Creole bitter –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.