Winter is coming! Och lämpligt nog precis i fas med att Fredrik ska springa maraton i Helsingör 🥴. Men var lugna kära vänner, vi har bjudit in någon som ska ge oss de bästa tipsen för att springa ett maraton snabbt i novembermörkret. Det är ingen mindre än Mustafa Mohamed 😍! Vi snackar om att vara Sveriges mest karismatiska löpare, kändisskap och hållbart mode med YMR. Om att springa maraton när det är kallt och om eliten faktiskt snackar med varandra under en snabb mara. Vi toppar det med en fantastiskt drink och en uppdatering på både Simons skadestatus och Fredriks klädkod inför söndagens mara. Och så klart…. NYÅRSMILEN! 

Avsnittet presenteras i samarbete med YMR som också i samband med avsnittet släpper en rabattkod som innebär 20% på valfri produkt 🤩! Dessutom är det just nu fri frakt 👌🏻. Använd länken i vår bio och rabattkoden ”POD20” 💪🏻 #löpning #ymrtrackclub #träning #marathon #halvmarathon

”I avsnitt 53 av Löpning & Livet gästas vi av ingen mindre än den karismatiska löparen Mustafa Mohamed. Avsnittet är perfekt för dig som vill ha tips på hur du kan springa ett maraton snabbt i novembermörkret. Vi pratar om allt från att springa maraton när det är kallt till hållbart mode med YMR. Dessutom bjuder vi på en fantastisk drink och uppdaterar er om både Simons skadestatus och Fredriks klädkod inför söndagens mara.

I samarbete med YMR släpper vi en rabattkod som ger dig 20% på valfri produkt och just nu är det fri frakt. Använd länken i vår bio och rabattkoden ”POD20”.

Mustafa Mohamed är en av Sveriges mest karismatiska löpare och delar med sig av sina bästa tips för att springa maraton på vintern. Vi pratar även om eliten och om de faktiskt snackar med varandra under en snabb mara.

För att lyssna på avsnittet, klicka på länken till Apple Podcast ovan. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att få uppdateringar om nya avsnitt och annat spännande inom löpning. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal.

Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/53–Vinter–Lpning-Gst-Mustafa-Mohamed-e1phqj4

Youtube: https://www.youtube.com/live/aj0CtKgFoho?feature=share

Sammanfattningsvis är avsnitt 53 av Löpning & Livet ett måste för alla löpare som vill ha tips på hur man kan springa ett maraton på vintern. Gästen Mustafa Mohamed bjuder på sina bästa tips och vi delar med oss av en rabattkod från YMR. Missa inte detta avsnitt!”

Kommentarer är stängda.