Tro på det du gör, sätt upp tydliga målbilder och sluta aldrig drömma. Det här är något av det vi tog med oss ifrån samtalet med världsmästaren i kustrodd Peter Berg när han gästade studion. Efter några riktigt tunga motgångar med bl.a. tre stycken hjärtoperationer reste han sig upp och klev rakt in i historieböckerna som bäst i världen 💪🏻 Snacka om INSPIRATION! 🤩 Peter har mött många stormiga hav i sin karriär men vi lyckades ändå överraska honom med veckans drink, Stormy Coastline Cocktail🍹En riktig höjdare. Sist och kanske minst så når vi botten med Simons avslutande försök att lätta upp stämningen med några snabbt framstressande “göteborgare”. Här har ni avsnitt 57 vänner, skål! #kustrodd #världsmästere #inspiration

”I avsnitt 57 av Löpning & Livet gästas studion av världsmästaren i kustrodd, Peter Berg. Trots att han har genomgått tre hjärtoperationer har han lyckats bli bäst i världen och är en sann inspirationskälla. I avsnittet diskuterar vi vikten av att tro på det man gör, sätta upp tydliga målbilder och aldrig sluta drömma.

Vi bjuder även på veckans drink, Stormy Coastline Cocktail, som vi överraskar Peter med. Avsnittet avslutas med Simons försök att lätta upp stämningen med några snabbt framstressade ””göteborgare””.

För att följa med i våra äventyr och få fler tips om löpning och livet, följ oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Vi har även en YouTube-kanal där du kan se avsnitten live.

Kolla avsnittet här: https://www.youtube.com/live/TB1G2Dt9ZUI?feature=share

Missade du avsnitt 57 med Peter Berg? Lyssna på det på Apple Podcasts https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/57–Kustrodd–Vrldsmstare-Gst-Peter-Berg-e1phqi1

Taggar relaterade till avsnittet inkluderar kustrodd, världsmästare, hjärtoperationer, inspiration och målbilder.

Tveka inte att följa oss på sociala medier och håll utkik efter våra kommande avsnitt!”

Kommentarer är stängda.