Välkommen till vår landningssida för den fantastiska Stormy Coastline Cocktailen! Denna utsökta drink är en perfekt blandning av rom, ingefära, citron, kokos och sötmandel-sockerlag och sodavatten. En smakupplevelse som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje.

Historien bakom denna cocktail är lika spännande som dess smak. Den här drinken skapades av bartendern på ett litet lokalt bryggeri som heter Stormy Coastline Brewery. Efter en dag med hårt arbete på bryggeriet var det dags att koppla av med en uppfriskande drink. Bartendern bestämde sig för att experimentera med olika ingredienser och skapade till slut denna fantastiska cocktail. Namnet på drinken är en hyllning till bryggeriets läge vid kusten, där stormarna ofta viner.

För att skapa denna härliga cocktail behöver du följande ingredienser: 5 cl rom, 1,5 cm färsk ingefära, 1/4 citron delad i halvor, 2 cl kokos och sötmandel-sockerlag och sodavatten.

Börja med att muddla ingefäran och citronen tillsammans i botten av ett glas. Tillsätt sedan rom och kokos och sötmandel-sockerlag och rör om väl. Fyll upp glaset med sodavatten och rör om försiktigt.

Nu är det dags att njuta av denna fantastiska cocktail. Servera den med is och en skiva citron för att göra den extra uppfriskande.

Följ oss på sociala medier för att inte missa några avsnitt av vår podcast Löpning & Livet där vi pratar om allt från löpning och hälsa till livets stora frågor. Du hittar oss på Instagram, Facebook och YouTube. Missa inte heller våra live-sändningar på YouTube-kanalen Löpning & Livet. Hoppas att du kommer att njuta av denna fantastiska cocktail lika mycket som vi gör!Recept:
5cl Rom – 1,5cm Ingefära – 1/4 Citron deladi halvor – 2cl Kokos och sötmandel -sockerlag – Fyll upp med sodavatten –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.