Mauresque Sour – en unik och uppfriskande drink

Mauresque Sour är en drink som har en lång och intressant historia. Ursprungligen kallades den för ”Mauresque” och var populär bland konstnärer och författare under 1800-talets Paris. Drinken består av tre huvudingredienser – Absinte, Orange syrup och citronjuice – som tillsammans skapar en unik smakupplevelse som inte liknar någon annan drink.

För att göra Mauresque Sour behöver du 3 cl Absinte, 2 cl Orange syrup och 2 cl citronjuice. Blanda dessa ingredienser i en shaker med krossad is och skaka ordentligt. När du har en jämn och kall blandning, häll den i ett glas fyllt med is och tillsätt kallt vatten efter smak.

Mauresque Sour är en perfekt drink för varma sommardagar då den uppfriskande smaken passar perfekt. Dessutom är det en unik och spännande drink som kommer att imponera på dina vänner.

Om du vill prova Mauresque Sour själv kan du lyssna på avsnitt 60 av Löpning & Livet-podden där vi har gästen Andreas Wikstrand Moresco. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att få de senaste uppdateringarna om våra avsnitt och andra spännande nyheter. Du kan också se avsnittet live på vår Youtube-kanal.Recept:
3cl Absinte – 2cl Orange syrup – 2cl citronjuice – Kallt vatten – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.