Castaway Cocktail – En Spännande Drink Med Rabarberlikör Och Whiskey

Castaway Cocktail är en drink som verkligen sticker ut med sin unika smak. Den är gjord med en kombination av ingredienser som inkluderar 3cl ingefärsjuice, 3cl limejuice, 1,5cl tequila, 3cl rabarberlikör och 3cl whiskey.

Men vad gör denna drink så speciell? Jo, det är rabarberlikören som ger den en unik smakprofil med en perfekt balans mellan sött och syrligt. Likören är gjord med färska rabarber och en blandning av örter som ger en mjuk och subtil smak.

Castaway Cocktail är faktiskt inspirerad av en sann historia om en grupp sjömän som blev strandsatta på en öde ö i Karibien. De lyckades överleva genom att använda lokala ingredienser för att göra drinkar och mat. En av de drinkar som de skapade var Castaway Cocktail, en drink som blev deras favorit och som de drack varje kväll medan de väntade på att bli räddade.

Om du vill prova denna spännande drink så är det bara att följa receptet ovan. Men var noga med att använda färska ingredienser för bästa resultat. Och om du vill ha en ännu mer autentisk upplevelse kan du servera den i en kokosnöt eller annan exotisk frukt.

För att ta del av fler spännande avsnitt om löpning och livet, följ oss på sociala medier. Vi finns på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet). Vi sänder också våra avsnitt live på vår YouTube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams) så var inte rädd att klicka på länken och hänga med oss där!Recept:
3cl Ginger juice – 3cl limejuice – 1,5cl Tequila – 3cl Rabarberlikör – 3cl Whiskey –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.