Välkommen till Löpning & Livet! Ett avsnitt som handlar om tävlingar, träning och hur man får ihop det med familjelivet förtjänar en speciell drink – Retirement Martini. Denna cocktail har en historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet då martini var en av de mest populära drinkarna i USA. Men Retirement Martini är en modern twist på denna klassiska cocktail.

Ingredienserna i Retirement Martini är en kombination av söta och syrliga smaker. För att göra denna drinken behöver du följande ingredienser: 7,5cl Jack Daniels, 3,5cl Sour Mix och 3 skvättar ginger bitter. Börja med att hälla Jack Daniels i en shaker. Lägg sedan till Sour Mix och ginger bitter. Fyll shakern med is och skaka väl i cirka 10 sekunder. Sila sedan över i en kall martini-glas och njut!

Retirement Martini är en perfekt drink för att koppla av efter en lång dag eller träning. Dessutom är den också en utmärkt drink för en avslappnad kväll med vänner. Följ oss på sociala medier för fler drinkrecept och löparrelaterade inlägg. Vi finns på Instagram och Facebook under @lopning_och_livet_podd. Glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där du kan se avsnitten live. Klicka på länken https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams för att komma till vårt Youtubekonto. Vi ses där!Recept:
7,5cl Jack Daniels – 3,5cl Sour Mix – 3 skvättar ginger bitter – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.