Veckans gäst Johanna Gren är 29-åringen från Helsingborg som sprungit 462(!!) maratonlopp hittills i sin löparkarriär. Tillsammans med mamma Susanne och pappa Tony närmar sig familjen 2000 genomförda maraton och vi ställer så klart frågan…. VARFÖR?! Och får svaret att det bara är att köra på 😂. Vi pratar om hur det känns att springa 100 Miles, flera maraton på ett dygn och om det galna upptåget ”Crazy 8” med fyra dagar av dubbelpass (två maraton om dagen dvs 🤯) som ska köras senare i mars. Hur tränar man, hur håller man energin uppe och hur planerar man för att springa minst ett maraton i veckan?! Detta, Fredriks 800m-drömmar och VeteranSM, semla-cocktail, ett udda Biltemalopp och mycket mer pratar vi om i avsnitt 67!!

Avsnittet sponsras av våra vänner på Biltema 🤩

Att springa ett maraton är en stor prestation i sig, men att springa ett maraton varje vecka är något som få kan tänka sig. I avsnitt 67 av Löpning & Livet gästas vi av Johanna Gren, en 29-årig löpare från Helsingborg som har sprungit hela 462 maratonlopp hittills i sin karriär. Tillsammans med sin mamma och pappa närmar sig familjen 2000 genomförda maratonlopp, och vi får höra om Johannas erfarenheter och tips för att klara av denna utmaning.

Johanna berättar om hur det känns att springa 100 miles, flera maraton på ett dygn och om det galna upptåget ”Crazy 8”, där hon ska springa två maraton om dagen under fyra dagar. Vi får också höra om hur hon tränar, håller energin uppe och planerar för att klara av att springa minst ett maraton i veckan.

Avsnittet sponsras av Biltema och vi får också höra om ett udda Biltemalopp som Fredrik deltog i, samt om hans drömmar om att springa 800 meter och om VeteranSM. Dessutom får vi höra om en spännande semla-cocktail.

Om du är intresserad av löpning och vill höra mer om Johanna Grens löparliv och hennes erfarenheter av att springa maraton varje vecka, så är detta avsnittet för dig. Missa inte heller möjligheten att se avsnittet live på Löpning & Livets youtubekanal.

Följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och gäster. Du hittar oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd), Facebook (Löpning & Livet) och Youtube (Löpning & Livet). Avsnittet kan också hittas på Apple Podcast här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/67–Att-springa-maraton-Varje-vecka–Med-Johanna-Gren-e1phqi0

Du kan se avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/dGhKFSfTIgk?feature=share

Kommentarer är stängda.