Välkommen till Löpning & Livets nya drinkrecept! Idag presenterar vi en unik och spännande drink som kommer att ta dig på en smakresa du aldrig kommer att glömma – Cardamon Semla Tequila Sour. Denna drink är inspirerad av avsnitt 67 – ”Att springa maraton… Varje vecka!” med vår fantastiska gäst Johanna Gren.

För att göra denna utsökta drink behöver du följande ingredienser:
– 6 cl Tequila
– 2 cl simple syrup
– 2 cl citronjuice
– 0,5 cl Kardemumma
– Äggvita

För att skapa denna fantastiska drink börjar du med att kombinera tequila, citronjuice, simple syrup och kardemumma i en shaker. Tillsätt sedan äggvitan och skaka ordentligt i ca 15 sekunder. Häll sedan innehållet i ett glas och njut av denna utsökta drink.

Men varför just Cardamon Semla Tequila Sour? Jo, under avsnittet diskuterade Johanna Gren hur hon älskar att springa maraton, men att hon också är en stor fan av semlor. Vi ville skapa en drink som kombinerar dessa två passioner, och därför föddes Cardamon Semla Tequila Sour.

Men det är inte bara smaken som gör denna drink unik. Kardemumma är en krydda som traditionellt används i svenska bakverk, medan tequila är en mexikansk sprit. Genom att kombinera dessa två ingredienser har vi skapat en drink som representerar både Johanna Grens kärlek till semlor och hennes passion för att springa maraton.

Följ oss på sociala medier för fler spännande drinkrecept och avsnitt av Löpning & Livet! Vi finns på Instagram (https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/), Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet) och på vår Youtube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams), där du även kan titta på avsnitten live. Prova Cardamon Semla Tequila Sour och ta med dig en bit av Löpning & Livet hem till ditt eget kök!Recept:
6cl Tequila – 2cl simple syrup – 2cl citronjuice – 0,5cl Kardemumma – Äggvita –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.