Välkommen till Löpning & Livet, där vi inte bara pratar om löpning utan även njuter av goda drinkar. Idag vill vi introducera dig till en av våra favoritdrinkar, Mind Eraser Cocktail, som är perfekt för dem som vill ha en uppfriskande och uppiggande drink efter en träningspass.

För att göra Mind Eraser Cocktail behöver du följande ingredienser: iskuber, 3 cl Kahlua, 3 cl Absolut Vodka och 3 cl Sodavatten. Börja med att fylla ett glas med iskuber och häll sedan i Kahlua, Absolut Vodka och Sodavatten. Rör om försiktigt och servera med ett sugrör.

Mind Eraser Cocktail har en intressant historia som gör den ännu mer spännande att dricka. Drinken var en populär drink under 80-talet på barer runt om i USA. Den ansågs vara en ”huvudrensare” och blev snabbt en favorit bland partygäster som ville ha en drink som både var uppfriskande och uppiggande.

Vi på Löpning & Livet älskar att kombinera våra träningspass med goda drinkar och Mind Eraser Cocktail är en perfekt match för detta. Så, om du vill ha en uppfriskande och uppiggande drink efter ditt nästa träningspass, så rekommenderar vi starkt att du testar Mind Eraser Cocktail.

Följ gärna Löpning & Livet på våra sociala medier för mer tips om löpning och goda drinkar. Du kan hitta oss på Instagram @lopning_och_livet_podd och på Facebook @lopninglivet. Glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal @lopningochlivet/streams för att kunna se våra avsnitt live. Tack för att du läser och drick väl!Recept:
Iskuber – 3cl Kahlua – 3cl Absolut Vodka – 3cl Sodavatten – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.