När allt flyter, intervallerna sitter, kroppen känns stark och distanspassen känns lätta…. Den känslan! Att vara i form bjuder på löpning på sin absoluta topp 👌🏻. Men hur tar man tillvara på formen? Och framförallt, hur tar man sig ur en dålig form och håller motivationen uppe? Det pratar vi om i avsnitt 74! Med konkreta tips och stories från två killgissande gamla-meriterlöpare (ja, rökhosta-Fredrik räknas just nu in där också) så tar vi dig ur icke-formens djungel mot nya höjder 👌🏻! Vi dricker också den efterlängtade drinken (eller groggen…) The Graveyard som Simon längtat två år efter att få blanda, pratar om nya programpunkten ”inköpslistan” och såklart sätts geografikunskaperna på prov i en liten lek… Avsnitt 74 – nuuu kör vi!!

 

Avsnittet sponsras av våra vänner på Biltema 🤩!

I avsnitt 74 av Löpning & Livet pratar vi om det där magiska tillståndet när allt känns lätt och löpningen flyter på som aldrig förr – när man är i form! Men hur tar man tillvara på formen och hur tar man sig ur en dålig form? Vi delar med oss av konkreta tips och historier från våra meriterade gäster, inklusive rökhosta-Fredrik.

Ett viktigt element för att hålla motivationen uppe är att variera träningen med både intervaller och distanspass. Vi ger dig tips på hur du kan planera din träning för att nå dina mål och undvika skador.

Vi pratar också om en efterlängtad drink – The Graveyard – som Simon har längtat efter att blanda i två år. Dessutom introducerar vi vår nya programpunkt ””inköpslistan”” och sätter våra geografikunskaper på prov i en liten lek.

Avsnittet sponsras av våra vänner på Biltema, så glöm inte att kolla in deras sortiment för att hitta allt du behöver för din löpträning.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för mer tips och inspiration kring löpning och livet i allmänhet.

Taggar: Löpning, form, motivation, tips, historier, meriterade, intervaller, distanspass, drink, sponsra.

Länkar:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/MLGcw3Tovqk?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/74–Lpning-i-och-ur-form-e1phqi2

Kommentarer är stängda.