Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår senaste favoritdrink – 80. The Swarm Cocktail! Denna härliga drink är en blandning av ljus rom, Aperol/Campari -mix, citronjuice och honungssirap, och är perfekt för en sommarkväll med vänner eller som en belöning efter en tuff träningspass.

Historien bakom drinken är att den skapades av Cocktail Builder, och vi har sedan dess gjort våra egna justeringar för att göra den ännu bättre. Vi kan garantera att den kommer att bli en favorit både bland dina vänner och familj.

För att göra vår version av 80. The Swarm Cocktail behöver du följande ingredienser: 6cl ljus rom, 1,5cl Aperol/Campari -mix, 1cl citronjuice och 1cl honungssirap. Blanda alla ingredienser i en shaker med is, skaka ordentligt och sila upp i ett glas med is.

För att få den perfekta balansen mellan sött och syrligt så kan du justera mängden honungssirap och citronjuice efter din personliga smak.

Följ oss på sociala medier för fler härliga drinkrecept och tips om löpning och hälsa! Du hittar oss på Instagram: @lopning_och_livet_podd och Facebook: @lopninglivet. Glöm inte att prenumerera på vår youtubekanal för att se våra avsnitt live: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Skål för en härlig sommar!Recept:
Mixed drink recipe fr. Cocktail Builder – 6cl ljus rom – 1,5cl Aperol/Campari -mix – 1cl Citronjuice – 1cl Honey syrup –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.