Välkommen till Löpning & Livet! Idag vill vi presentera vår senaste drinkupplevelse – Apple Cinnamon Vodka Spritzer. Denna drink är en perfekt kombination av söta äpplen och kryddig kanel med en härlig skvätt vodka och prosecco.

För att göra denna läckra drink behöver du följande ingredienser:
– 4,5 cl vodka
– 1 cl kanelsockerlag
– 13 cl färsk äppeljuice
– Prosecco för att fylla upp glaset
– En nypa kanel på toppen
– Kanelstång och äppelklyftor som dekoration

För att göra kanelsockerlaget, blanda bara lika delar kanel och socker med lika delar vatten i en kastrull och låt det koka upp tills sockret har löst upp sig. Låt sedan blandningen svalna innan du använder den.

Nu är det dags att mixa drinken! Häll vodka, kanelsockerlag och färsk äppeljuice i en shaker med is. Skaka ordentligt och häll sedan i ett glas fyllt med is. Toppa upp med prosecco och dekorera med kanelstång, äppelklyftor och en nypa kanel på toppen.

Men varifrån kommer denna fantastiska drink? Apple Cinnamon Vodka Spritzer har sitt ursprung i USA och har blivit en populär festdrink under de senaste åren. Kanel och äpple är klassiska höstsmaker och denna drink passar perfekt för höst- och vinterfesterna.

Så varför inte prova denna fantastiska drink på din nästa fest? Följ oss på Instagram och Facebook för fler recept och tips på hur du kan förbättra din festupplevelse. Och om du vill se oss live, glöm inte att besöka vår YouTube-kanal för att få en inblick i vad som händer bakom kulisserna på Löpning & Livet. Tack för att du valde att läsa vår SEO-anpassade text om Apple Cinnamon Vodka Spritzer och vi hoppas att du kommer att njuta av denna fantastiska drink.Recept:
4,5 cl Vodka – 1 cl Kanelsockerlag – 13 cl Färsk äppeljuice – Fyll upp med prosecco – En nypa kanel på toppen – Kanelstång och äppelklyftor


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.