Vi spelade in avsnitt 92, 1 timme 27 minuter och 10 sekunder tog det. Något kortare avsnitt än genomsnittet (1:36:24 minuter) men vem räknar? Jo, mer eller mindre alla faktiskt 😅 Vi mäter det mesta i våra liv idag och det verkar inte finnas något stopp på vad som kan mätas och räknas. Vad är fördelarna med att leva med dessa siffror och vad är baksidan och det negativa. Det försöker vi reda ut. Vi leker även en liten lek där Simon får välja mellan pest eller kolera samt berätta vad han känner när han hör vissa tal och tider 😄 

Det var ju även internationella vodkadagen tillsammans med Tacos och kanelbullen, får man ihop en drink på detta? Absolut….=) 🍸
3, 2, 1…..Nu kör vi!🤩  

Avsnitt 92 av Löpning & Livet handlar om att leva med siffror och mätningar. Vi diskuterar fördelarna och nackdelarna med att ständigt mäta och räkna allt från steg till kalorier. Avsnittet är något kortare än genomsnittet, med en speltid på 1 timme, 27 minuter och 10 sekunder.

Vi leker även en rolig lek där Simon får välja mellan pest eller kolera och berätta vad han känner när han hör vissa tal och tider. Dessutom firar vi internationella vodkadagen tillsammans med tacos och kanelbulle, och försöker skapa en drink av dessa ingredienser.

Vår gäst delar med sig av sina tankar om data och analys, och vi diskuterar hur dessa verktyg kan användas för att förbättra träning och hälsa.

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och gäster. Du kan även se avsnittet live på vår YouTube-kanal. Missa inte detta avsnitt om att leva med siffror och mätningar!

Taggar: Data, Analys

Länkar:

Kommentarer är stängda.