Är du nyfiken på att starta med löpning men vet inte riktigt var du ska börja? Då är detta avsnittet för dig! I ”Starta med Löpning 2024: Skapa Ditt Eget Träningsprogram – Perfekt för Nybörjare”, tar vi dig genom grunderna i löpning och hur du kan skapa ett enkelt, men effektivt, träningsprogram som passar ditt schema och dina mål.

Vi går igenom olika typer av löppass – från lugn jogg till lite mer utmanande intervaller – och ger dig konkreta tips på hur du kan lägga upp dina veckor för att få ut det mesta av din träning. Oavsett om du siktar på att förbättra din kondition, din hälsa, eller bara vill njuta av frisk luft och rörelseglädje, har vi råden som får dig att komma igång och hålla i!

Glöm inte att prenumerera på vår kanal för fler tips, tricks och inspiration. ”Starta med Löpning 2024” är det perfekta första steget för att kickstarta din löparresa. Sätt på dina löparskor, det är dags att springa mot dina mål!

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med KIA Hedin Bil Helsingborg!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.