Avsnitt 104 handlar om din bästa kompis på handleden för hela slanten! Och kanske lite om munkar…. (Ledsen för det skruvade introt). Vi har skaffat nya klockor inför 2023 och har uppgraderat oss till Garmin Fenix 7 och pratar om alla nya funktioner som kom med den! Vad är Body battery, varför ska man titta på puls och…. Är peppen bättre?!? Vi tittar också i backspegeln på klockor som varit hela vägen från Nike podden i skon till Runkeeper appen. Och inte helt oviktigt även så…. Nyårsmilen 💪🏻. Nuuu kör vi!

Nytt år, ny löparklocka. Löparklockor och peppande teknologi

”Avsnitt 104 av Löpning & Livet handlar om din bästa kompis på handleden – din löparklocka! Vi har uppgraderat oss till Garmin Fenix 7 inför det nya året och pratar om alla nya funktioner som den har att erbjuda. Vi diskuterar vad Body battery är och varför det är viktigt att titta på sin puls under träning. Vi tar även en titt tillbaka på klockor som har varit med oss hela vägen från Nike-podden i skon till Runkeeper-appen.

Vi avslutar avsnittet med att prata om Nyårsmilen och hur vi förbereder oss inför loppet. Så om du är intresserad av att uppgradera din löparklocka eller vill lära dig mer om hur du kan använda den för att förbättra din träning, så är detta avsnittet för dig!

För att se mer av vårt innehåll och få ännu mer tips och inspiration, följ oss på Instagram och Facebook. Vi delar regelbundet med oss av våra egna erfarenheter och tips från experter inom löpning och hälsa. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal.

Taggar: Klockor, Prylar

Följ oss på sociala medier:
Instagram: @lopning_och_livet_podd
Facebook: @lopninglivet
Youtube: Löpning & Livet

Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: Avsnitt 104 – Nytt år, ny löparklocka!

Kommentarer är stängda.