Välkommen till Löpning & Livet! Idag vill vi introducera dig till en av våra favoritdrinkar – 104. Old passion Cuban. Denna drink är perfekt för att fira det nya året och kommer att få dig att känna dig som om du är på en exotisk strand i Karibien.

Ingredienserna i denna drink är noga utvalda för att ge en perfekt balans av smaker. Först har vi 4 cl Rom, som ger en rik och fyllig smak. Sedan har vi 2 cl Passao, som ger en fruktig och söt smak. Därefter tillsätter vi 3 cl limjuice, vilket ger en frisk syrlighet. För att balansera ut smakerna tillsätter vi 2 cl sockerlag. Slutligen, för att ge drinken en extra touch av lyx, tillsätter vi 6 cl prosecco.

Historien bakom denna drink är att den har sitt ursprung på Kuba, där de vet hur man njuter av livet och tar sig tid att koppla av och njuta av en god drink. Vi vill föra den känslan till dig och ge dig möjlighet att koppla av med en drink som ger dig en smak av Karibien.

Vi hoppas att du kommer att njuta av att göra denna drink hemma och att den kommer att bli en favorit hos dig och dina vänner. För att följa med på fler spännande avsnitt av Löpning & Livet, följ oss på vår Instagram och Facebook-sida. Och glöm inte att avsnitten också kan ses live på vår Youtube-kanal. Tack för att du lyssnar på oss!

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
4 cl Rom – 2 cl Passao – 3 cl limjuice – 2 cl sockerlag – 6 cl prosecco –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.