Våren är här tillsammans med ett av världens häftigaste halvmaraton – Göteborgsvarvet! Och i detta avsnitt ger vi alla tips för hur man mästrar allt ifrån säldammsbacken till Avenyn. Hur laddar man bäst för ett lopp på eftermiddagen (en frukost i bilen….), vilket tempo springer man första fem och vad är Musses bästa energitips under loppet? Detta och en mängd lyssnarfrågor går vi igenom i avsnitt 120 inför Varvet.

På löparfronten så fortsätter panikträningen för Simon som med NOLL halvmaratonpass bestämt sig för att satsa på att springa skiten ur kroppen längs Götlaborgs vackra gator! Fredrik har i sin tur fått sitt klart för sig vad hans håll-käften mål är och börjar ladda mentalt… Ett stort tack till New Balance som sponsrat både podden och Göteborgsvarvet, för nuuuu kör vi!

Just nu kan du som lyssnar och tittar på podden få 20% rabatt på alla tester hos Aktivitus om du bokar ett tillfälle innan den 14 maj! Testerna går givetvis att göra efter den 14 maj, men bokningen behöver göras senast detta datum.

Använd följande rabattkod vid bokning (så dras den av när ni gör besöket): Löpning & Livet

Detta avsnitt presenteras i samarbete med våra vänner på Aktivitus och New Balance!

PS. Om du gillar vår podd så betygsätt oss gärna på plattformarna vi finns på eller skriv en recension.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:Göteborgvarvet tips och trix

Kommentarer är stängda.