Välkommen till vår landningssida för Löpning & Livets signaturdrink – Helsingborg Breeze 42,2! Denna cocktail är mer än bara en dryck, det är en hyllning till hängivenhet, gemenskap och staden Helsingborg.

Historien bakom Helsingborg Breeze 42,2 börjar med en grupp entusiastiska löpare som brukade träna tillsammans inför det årliga Helsingborg Marathon. Efter varje träningspass samlades de på sin favoritbar i gamla stan för att fira framsteg, dela skratt och stärka gemenskapen. Bartendern på baren, en före detta maratonlöpare själv, blev inspirerad av deras berättelser och skapade en cocktail som hyllade dessa modiga löpare och deras hemstad.

Helsingborg Breeze 42,2 består av 4cl Absolut Vodka, 2cl Lingonbärsjuice, 2cl Citronsaft, en skiva färsk apelsin och Tonic water. Absolut Vodka, ett svenskt varumärke, utgör basen för drinken. Lingonbärsjuicen ger en lokal känsla och citronsaften representerar löparnas energi. Tonic water ger en uppfriskande känsla, som reflekterar vinden från havet. En skiva apelsin och lite salt balanserar smakerna och skapar en harmonisk profil.

När bartendern presenterade drinken för löparna blev de överväldigade. Helsingborg Breeze 42,2 smakar precis som att uppleva Helsingborg och dess Marathon. Sedan dess har drinken blivit en stapelvara på baren, älskad inte bara av löpare, utan av alla som uppskattar en god berättelse och en fantastisk cocktail.

Vi rekommenderar starkt att du provar Helsingborg Breeze 42,2 nästa gång du besöker vår bar. Följ oss även på våra sociala medier, Instagram @lopning_och_livet_podd och Facebook @lopninglivet för att hålla dig uppdaterad om vårt senaste avsnitt. Du kan även titta på avsnitten live på vår Youtube-kanal @lopningochlivet/streams. Tack för att du besöker oss!

Recept:
4cl Absolut Vodka – 2cl Lingonbärsjuice – 2cl Citronsaf – Tonic water – En skiva färsk apelsin – En nypa salt

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.