Vill du bli snabbare på löpningen utan att behöva träna fartpass? Då ska du lyssna på avsnitt 125 av Löpning & Livet där gästen Sofie Nelson Rask delar med sig av sina tips för att bli snabbare med distanspass. Sofie är inte bara en framstående löpare som nyligen tog silver i Karlstadstadsloppet och visat upp imponerande form i Göteborgsvarvet, hon är också en hängiven mamma till lilla Åke.

Sofie har en unik inställning till träning och löpning, där hon skiljer sig från traditionella träningsplaner och snarare litar på ”det som blir av”-metoden, som innebär att springa när och så mycket som möjligt, ofta med barnvagnen framför sig. Hennes framgångar på loppspåret och hennes inblick i hur man kombinerar löpning och moderskap är verkligen inspirerande.

Under avsnittet delar Sofie med sig av vikten att lita på sin egen känsla under löpträningen och att undvika överdriven struktur. Hon berättar även om sina favoritpass, som inkluderar långpass på morgonen följt av frukost med kompisar.

Sofie har även gjort en fantastisk comeback på löpspåret efter att ha välkomnat lilla Åke till världen hösten 2022, och bevisat att det är fullt möjligt att kombinera toppresultat med moderskap.

Följ Löpning & Livet på Instagram och Facebook för mer inspirerande innehåll och missa inte att avsnittet kan ses live på deras Youtube-kanal. Lyssna på avsnitt 125 på Apple Podcasts för att ta del av Sofies tips och erfarenheter om att bli snabbare med distanspass.

Nyckelord: distanspass, mamma, gravidlöpning, gravid, gravidträning, halvmaraton, milen, livet, tips, sommar.

Länkar:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/BN6iSpoJoLg?feature=share
Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/se/podcast/125-bli-snabbare-med-distanspass-g%C3%A4st-sofie-nelson-rask/id1539039755?i=1000617026647&l=en

Kommentarer är stängda.