Avsnitt 141 har landat och vi sätter ljuset på en livslång kärlek till löpning! Har vi blivit smartare sedan vi började springa för tio år sedan och hur resonerar vi kring skador och fysik och psykisk hälsa?Och är löpningen EGENTLIGEN det som får vårt hjärta att bulta det där lilla extra?

Vi gästas också av Therese som är ny Produktchef hos YMR Track club och snackar favoritpass (eller hatpass?), om att maraton är bäst vid start och mål samt om den nya kollektionen som vi fått testa.

OCH såklart får alla lyssnare 20% rabatt på YMRs sortiment som ett tack för att ni är med på resan (se längre ner för rabattkod).

Till detta dricker vi en Triumph cocktail och pratar om succén för vår nya tjänst, hur det gått för vår Shit Manager den senaste veckan och känslan av att vi byggt ett luftslott (hehe… he…. he…). Men skämt åsido, nu kör vi!!!

Avsnittet presenteras i samarbete med YMR Track Club! Använd koden POD20 i kassan på ymrtrackclub.com för en rabatt på 20% 👌🏻

Redo att boosta din löpträning och motivation med Löpning & Livet?⁠⁠⁠⁠
Anmäl ditt intresse här!
⁠⁠

Löpning & Livet Podcast – Din dagliga dos av löparglädje och livets utmaningar! 🏃‍♂️🎙️

Välkommen till ”Löpning & Livet”, där löparspåret möter livets alla nyanser! Dyk ner med Fredrik och Simon när de generöst delar med sig av sina egna löparhistorier, blunders och triumfer. Låt dig inspireras av deras autentiska erfarenheter, från de svettiga milen efter en lång arbetsdag till de roliga utmaningarna med familjelivet. Här handlar det inte bara om snabba tider och långa distanser, utan om livskvalitet, motivation och personlig utveckling.

Är du trött på att hitta ursäkter? Har du sagt ”det är för kallt/varmt/sent” en gång för mycket? Hos oss bryter vi ner barriärerna och diskuterar varför vi människor ibland undviker långsiktiga mål. Med gäster, insiktsfulla tips och massor av skratt, guidar vi dig genom löpningens berg-och-dalbana och visar hur löpning kan vara både en passion och en väg till bättre livskvalitet.

Så oavsett om du kämpar med att klämma in en löprunda mellan arbetsmötena, eller navigerar mellan legobitar på vardagsrumsgolvet, har ”Löpning & Livet” något för dig. Kom och firar varje steg med oss – på löpspåret, i kontorskorridoren och i vardagsrummet. #löpning #livet #motivation #inspiration

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.