David är inte den typiska löparen som sprungit sedan barnsben. Han satte sig själv i målet på fotbollen för att slippa springa och klassade sig själv som en person som inte var gjord för konditionsträning. Men som med många av oss hittar han löpningen i vuxen ålder (midsommar kan haft något med det att göra) och har på mindre än tre år gått från att knappt ha sprungit till att anmält sig till maraton, närmar sig under 45 minuter på milen och ”köpt alla våra sponsorers produkter” 😂🙌🏻!

David är grannen som fått komma var 100:e avsnitt, blivit paced runt äppelodlingarna till att bli snabbare än någonsin och som hoppas till gud att undvika kramp på Helsingborg Marathon 2024!
Vi avverkat också en sjukvecka och slövecka på löparfronten men kryddar upp med att vara nära att starta en onlyfans-sida efter Sandras obscena löprunda. Tyvärr var redan idén upptagen och vi får helt enkelt följa ”Dick Run Claire” istället 😂. Avsnitt 151 – Enjoy!!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠
Digital motiverande löpcoachning: ⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠
Nyhetsbrev: Här kan ni signa upp er på vårt nyhetsbrev!
Hemsida: ⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠
Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠
Instagram⁠⁠: ⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠
Facebook⁠⁠: ⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠
TikTok: ⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠
Strava: ⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.