Fem kilometer – himmel eller helvetet?! Både och verkar det som. Vi tar och dyker ner i denna distans som alla har en relation till, oavsett om det är din första milstolpe inom löpning eller du fått uppleva helvetet på bana över 12,5 varv. Varför är detta en av de bästa distanserna att träna mot, hur ska man lägga upp ett lopp på 5 km och när ska man lägga in distansen på träning mot de längre loppen?

Vi dricker också en 5k Fizz, snackar om Richebesök efter STHLM Marathon i juni och om att vi bestämt oss för att utforska hur bra vi egentligen kan bli till hösten om vi lägger upp smart och hållbar träning!

Mängder med lyssnarfrågor, tips på bra pass för 5 km och massor av energi – avsnitt 158 nuuu kör vi!!

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med Löpning & livet – din löpcoach direkt i fickan! Nu släpper vi program för Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon och du kan så klart också byta program till vad du vill, när som helt.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!⁠

Kommentarer är stängda.