Välkommen till Löpning & Livet! Vi är glada att kunna presentera en av våra favoritdrinkar från avsnitt 28: Nightcap. Denna utsökta cocktail består av en blandning av mörk rom och kallt bryggt kaffe, som tillsammans ger en härlig smakupplevelse. För att söta drinken används en lönnsirap av högsta kvalitet, närmare bestämt Jävligt fin lönnsirap. En skvätt Angostura bitters och apelsinskal ger den nödvändiga kryddningen och syrligheten. Toppa av med tonic för att ge drinken en frisk och bubblig karaktär.

Nightcap är en klassisk drink som har funnits i över hundra år. Den anses vara den perfekta avslutningen på en lång och stressig dag. Och vad kunde vara bättre än att avnjuta den efter en löptur? I avsnitt 28 av Löpning & Livet berättar vi mer om hur vi upptäckte denna fantastiska drink och hur den har blivit en favorit bland löpare.

För att följa med i våra äventyr och få fler tips om drycker och träning, följ oss på sociala medier. På vår Instagram @lopning_och_livet_podd och Facebook-sida @lopninglivet kan du ta del av exklusivt material och uppdateringar om kommande avsnitt. Du kan också se avsnitten live på vår Youtubekanal @lopningochlivet/streams. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vår gemenskap!Recept:
6cl mörk rom – 6cl kallt bryggt kaffe – 3cl Jävligt fin lönnsirap – Apelsinskal – 1 skvätt Angostura bitters – Toppa med tonic


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.