Att drömma och satsa stort är något som @pwgfreestyle lever ända ut i fingerspetsarna varje dag, världen runt. Fotbollsfreestylern som gått från att kicka boll på uppfarten i Gantofta i Helsingborg till att åka till Paris för att kicka boll med världsstjärnor 👌🏻. Han berättar om hur han hittar träningstillfällen varje dag, om att hitta sätt att träna med en strulig kropp och att alltid sikta högre än vad man tror är möjligt 🌟. Nu har Fredrik fått sin motivationsboost för att ta ut sig fullständigt på Inomhusveteran-SM om några veckor 😜. Så klart blandar vi en signature cocktail i Philips ära och snackar om Simons efterlängtade comeback från skador och sjukdomar. Nuuu kör vi!

I avsnitt 68 av Löpning & Livet får vi träffa Philip Warren Gertsson, en fotbollsfreestyle som verkligen lever efter att drömma stort och satsa högt. Han berättar om hur han har gått från att kicka boll på uppfarten i Helsingborg till att åka till Paris för att träna med världsstjärnor. Genom att alltid sikta högre än vad man tror är möjligt och hitta träningstillfällen varje dag, har Philip lyckats uppnå sina drömmar.

I avsnittet får vi även tips om hur man kan hitta sätt att träna trots en strulig kropp och hur man kan få en motivationsboost inför en tävling. För att fira Philips besök blandar vi en signature cocktail och pratar även om Simons efterlängtade comeback från skador och sjukdomar.

Om du vill höra mer om hur man kan drömma stort och satsa högt, så är detta avsnittet för dig. Du kan även få inspiration till hur du kan hitta träningstillfällen varje dag och hur du kan få en motivationsboost inför en tävling.

Följ oss gärna på sociala medier för att få mer tips och inspiration om löpning och livet. Du kan även se avsnittet live på vår youtubekanal. Missa inte chansen att ta del av vårt gemensamma intresse för löpning och livet!

Taggar: Drömmar, löpning, livet, träning, motivation, inspiration

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/68–Att-drmma-stort-med-Philip-Warren-Gertsson-e1phqhp

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/SjqxQ-INQyU?feature=share

Kommentarer är stängda.