Välkommen till Löpning & Livets Freestyle Cocktail, som är vår egna kreation för alla löpare där ute! Denna drink är perfekt att unna sig efter en lång löprunda eller en intensiv träningsdag. Drinken består av en kombination av torr gin, Aperol, Lillet Blanc och en skvätt Angostura Orange för att ge en balanserad, frisk smak som är en perfekt avslutning på en aktiv dag.

Historien bakom denna drink går tillbaka till avsnitt 68 av Löpning & Livet-podden, där vi intervjuade löpare och äventyrare Philip Warren Gertsson. Som en passionerad löpare och älskare av god mat och dryck, delade Philip med sig av sin kärlek till cocktails och hur han gärna blandar sin egen efter en lång dag på löparbanan. Vi inspirerades av hans kreativitet och skapade denna drink för alla löpare där ute som vill unna sig något speciellt efter en aktiv dag.

För att göra Löpning & Livets Freestyle Cocktail behöver du 3 cl torr gin, 3 cl Aperol, 3 cl Lillet Blanc och en skvätt Angostura Orange. Häll alla ingredienser i en shaker med is och skaka ordentligt. Sila över i ett glas och pynta med en apelsinskiva.

Vi på Löpning & Livet rekommenderar starkt att du följer oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad på våra senaste avsnitt och exklusiva erbjudanden. Följ oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan också se avsnitten live på vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet och vi hoppas att du njuter av vår Freestyle Cocktail!Recept:
3cl Dry gin – 3cl Aperol – 3cl Lillet blanc – Skvätt Angostura Orange – Pynta med apelsinskiva –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.