Finns det en sak vi gillar mer än löpning…. Så är det SKOR! Vi testar tre av de hetaste modellerna på marknaden från On, Puma och New Balance och sänder live från Löplabbets nya lokaler i Helsingborg (mitt i flyttkaoset 😂). Vi testar veckans shot som får det att sticka i hela kroppen och Simon berättar om hur han förlorade den prestigefyllda kampen om sprintordförandeskapet. Vi pratar om tricks för att hålla motivationen uppe i vinter och om varför det är i Helsingborg det händer 👌🏻. Detta och mycket mer i avsnitt 93 – Nu kör vi 🤩!

Avsnittet presenteras i samarbete med Löplabbet 🌟

Se hela avsnittet på youtube: https://www.youtube.com/live/sGmcZ27iH6c?feature=share

”I avsnitt 93 av Löpning & Livet testar vi tre av de hetaste skomodellerna på marknaden från On, Puma och New Balance. Vi sänder live från Löplabbets nya lokaler i Helsingborg och ger dig en utförlig genomgång av skorna. Vi pratar också om hur du kan hålla motivationen uppe under vintermånaderna och varför det är just i Helsingborg det händer.

Som löpare är skorna en av de viktigaste delarna av vår utrustning. Därför är det viktigt att hitta rätt modell som passar just dig och dina behov. I avsnitt 93 testar vi tre olika modeller från On, Puma och New Balance och ger dig vår ärliga åsikt om varje sko.

Vi pratar också om vikten av att hålla motivationen uppe under vintermånaderna när det kan vara svårt att komma ut och springa. Vi ger dig tips och tricks för att hålla igång och fortsätta träna även när det är kallt och mörkt ute.

Avsnittet presenteras i samarbete med Löplabbet, som är experter på löparskor och kan hjälpa dig att hitta rätt modell för just dina fötter och behov. Besök deras hemsida eller butik för att få hjälp av deras kunniga personal.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att få uppdateringar om nya avsnitt och annat spännande inom löpning och träning.

Sammanfattningsvis, i avsnitt 93 av Löpning & Livet testar vi tre av de hetaste skomodellerna på marknaden och ger dig tips för att hålla motivationen uppe under vintermånaderna. Vi presenteras i samarbete med Löplabbet och du kan se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om nya avsnitt och annat spännande inom löpning och träning.

Sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/sGmcZ27iH6c?feature=share

Kommentarer är stängda.