Välkommen till Löpning & Livets drinkrecept! Denna vecka presenterar vi stolt veckans shot, som vi har döpt till ”93”. Denna drink är skapad med de finaste ingredienserna för att ge dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

”93” är en drink som är framtagen med Umara Nitrate och Umara Intend. Dessa ingredienser är handplockade för att ge dig en unik smakupplevelse som du aldrig tidigare har upplevt. Umara Nitrate är en ingrediens som ger en skarp smak som passar perfekt för dem som älskar en smakfull drink. Umara Intend å andra sidan är en mjukare ingrediens som balanserar ut skärpan från Umara Nitrate, och ger en mer balanserad smak.

”93” är en drink som har en spännande historia kopplad till avsnittet. Denna drink var en favorit bland löpare på 90-talet, och var en populär drink bland löpare som ville fira sina prestationer. Vi på Löpning & Livet ville hitta tillbaka till dessa glada minnen genom att skapa vår egen version av drinken.

Nu när du vet hur man gör ”93” är det dags att prova den själv! Besök vår hemsida och se avsnittet där vi visar hur man gör drinken steg för steg. Vi rekommenderar också att du följer oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med våra senaste avsnitt och recept. Glöm inte att prenumerera på vår Youtube-kanal för att se avsnitten live!

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
Umara Nitrate – Umara Intend – – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.