Recept:
4 cl Franka Nordic Aperitif – 2 cl Raspberry Syrup – 2 cl Cold Coffee 

Fragroni – En Mocktail Med Smak av Karaktär
Av Mathin Lundgren

Fragroni är ingen vanlig mocktail; det är en dryck som framkallar känslan av en klassisk Negroni, men med en unik vändning. Skapad av Mathin Lundgren, denna drink är både komplex och välbalanserad, perfekt som en aperitivo.

Smakprofil
Fragroni är inte bara en mocktail; det är en upplevelse. Drycken bjuder på en klar beskhet, vilket är den gemensamma nämnaren med sin inspiration, Negroni. För att komplettera och balansera denna beskhet används hallonsirap och kallbryggt kaffe, vilka tillsammans skapar en fyllig och väl avrundad smak.

Perfekt som Aperitivo
Precis som en Negroni, fungerar Fragroni utmärkt som en aperitivo. Drycken är utmärkt för att väcka aptiten och skapa en stämning av förväntan inför måltiden som följer.

Mathin Lundgrens Tankar
”Min idé med denna drink var att låta inspirationen från Negroni främst symboliseras i smakuppbyggnaden och serveringen. Resultatet blev en dryck med klar beskhet, vilket är den gemensamma karaktäristiken för både Fragroni och Negroni. Ovanpå det arbetade jag med en hallonsirap och kallbryggt kaffe för att stödja och balansera beskheten på ett fint sätt.”

För den som söker en drink med djup och karaktär, är Fragroni det självklara valet. Prova den idag och upplev en ny värld av mocktails!

”My idea with this drink was to let the inspiration from the Negroni primarilay symbolize in flavour build-ip and serving. The result was a drink with clear bitterness, which is the common characteristic of both Franka and Negroni.
On top of that, I worked with a raspberry syrup and cold brewew coffee to back up and balance the bitterness nicely. The drink is excellent as an aperitivo just like a Negroni”
– Mathin Lundgren

Recept:
4 cl Franka Nordic Aperitif – 2 cl Raspberry Syrup – 2 cl Cold Coffee 

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.