Lyssna på avsnittet på Apple Podcast här: 135. Hitta motivationen!

🎙️Avsnitt 135 av Löpning & Livet är HÄR! 🎉 Veckans heta ämne? MOTIVATION! 🏃‍♀️🏃‍♂️ Vi gräver djupt för att svara på frågan: Vad är det som driver oss att knyta på oss löparskorna, även när soffan kallar?

Vi diskuterar allt från personliga mål och gemenskap till den eviga jakten på ’Runners High’. Och det stannar inte där! Vi har också sammanställt era fantastiska svar på Instagram om vad som motiverar ER att träna.

✨ Special för detta avsnitt: Vi blandar en mocktail som heter Fragroni, en bitterljuv skapelse som är lika komplex som vår diskussion om motivation! 🍹 Så sätt dig bekvämt, förbered dig för en inspirerande lyssning och häng med oss i ett avsnitt fullt av tips och massor av skratt!
#motivation #löpning #träning #gealdrigupp #geinteupp”

Vi har samlat 10 grundstenar för samtal om motivation, inklusive personlig utveckling, mentalt och fysiskt välbefinnande, sociala faktorer, utmärkelser och prestationer, externa mål och lopp, inre belöningar, tillgänglighet och natur, livsstadier och ålder, samt livsbalans. Vi har även sammanställt era fantastiska svar på Instagram om vad som motiverar ER att träna.

I detta avsnitt blandar vi också en mocktail som heter Fragroni, en bitterljuv skapelse som är lika komplex som vår diskussion om motivation! 🍹 Så sätt dig bekvämt, förbered dig för en inspirerande lyssning och häng med oss i ett avsnitt fullt av tips och massor av skratt!

Vi diskuterar vikten av personlig utveckling, mentalt välbefinnande, fysiskt välbefinnande, sociala faktorer, utmärkelser och prestationer, externa mål och lopp, inre belöningar, tillgänglighet och natur, livsstadier och ålder, samt livsbalans i löpning. Vi delar också era svar från Instagram om vad som motiverar er att träna.

Vi hoppas att detta avsnitt kommer att inspirera och motivera dig att hitta din egen löpmotivation, oavsett om det handlar om att sätta nya personliga rekord, uppnå mental styrka, njuta av löpargemenskapen, eller jaga den euforiska känslan av ’Runner’s High’.

Kom ihåg, oavsett var du är i ditt löparäventyr, är det viktigaste att du aldrig ger upp. Hitta din motivation, sätt dina mål och spring mot dem! #motivation #löpning #träning #gealdrigupp #geinteupp

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.