London, New York, Boston, Göteborgsvarvet, Hanzo, Boracay, Freshfoam, Fuelcell. Börjar ni se vart vi är på väg? ÄNTLIGEN får vi med vår kompis Fredrik Lindgren från New Balance i podden! Denna goa Göteborgare som sprungit alla de stora loppen och testat alla de snabbaste dojorna. Vi snackar om vad som gör New York till New York, varför Helsingborg Marathon 2014 var hans mest smärtsamma maraton och om de nya modellerna från New Balance som vi nyligen testat. Och fart har aldrig varit roligare…

Vi pratar också om att hålla motivationen uppe åre efter år, med allt ifrån Fredriks tips på sitt löpargäng i Göteborg (Fredagsgasellerna) till hur vi tänker efter år av löpning. I samma veva som det blir stökigt efter en Motivator cocktail (såklart AI-genererad) så drar Simon med oss på en övning som helt plötsligt leder till att vi ska bli Sveriges största löparpodd…. (på TikTok, i Danmark, på Svenska). Avsnitt 112 är här! Nuuuuu kör vi!

Avsnittet presenteras tillsammans med New Balance, skorna vi testat:

New Balance Fuelcell Supercomp trainer

New Balance Fuelcell Supercomp Elite V3

Världens bästa maratonlopp, New Balance hetaste skor och hur man håller sig motiverad år efter år – allt detta och mer diskuteras i avsnitt 112 av Löpning & Livet med gästen Fredrik Lindgren från New Balance. Som en erfaren löpare som har sprungit alla de stora loppen och testat alla de snabbaste dojorna, delar Fredrik med sig av sina insikter om vad som gör New York till New York och varför Helsingborg Marathon 2014 var hans mest smärtsamma maraton.

I avsnittet diskuteras också de nya modellerna från New Balance som vi nyligen har testat, Fuelcell Supercomp Trainer och Fuelcell Supercomp Elite V3. Dessa skor är utformade för att ge löpare en extra kant och hjälpa dem att nå sina mål.Men det handlar inte bara om skor och lopp. Fredrik ger också tips om hur man håller sig motiverad år efter år, inklusive att ansluta sig till ett löpargäng som Fredagsgasellerna i Göteborg. Vi diskuterar också hur man kan tänka efter år av löpning för att fortsätta utvecklas och nå nya höjder.

Avsnittet presenteras tillsammans med New Balance, och du kan hitta länkar till de skor vi har testat på vår hemsida. Vi rekommenderar starkt att du kollar in dem om du letar efter nya löparskor.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och löpningstips. Du kan hitta oss på Instagram, Facebook och Strava. Dessutom kan du se avsnittet live på vår Youtube-kanal.

Sammanfattningsvis, om du vill höra mer om världens bästa maratonlopp, New Balance hetaste skor och hur man håller sig motiverad år efter år, missa inte avsnitt 112 av Löpning & Livet med gästen Fredrik Lindgren.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

De stora loppen och hur man håller sig motiverad livet ut

Kommentarer är stängda.